Autor: 021.rs

Novi Sad
08.12.2021.
20:59 > 21:08
Direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić i zvanično je podnela ostavku, saznaje 021.rs.
  • DRMRFR

    09.12.2021 11:50
    Neka peva ova kuća!
  • sanja

    09.12.2021 10:50
    tuga
    A ko se najvise slizao sa Vucevicem, pa dr Stajic,otkud to da on nije postavljen na mesto direktor KCV, ne moze jos uvek da se pomiri sa tim da nije direktor Betanija,a veceg uvlakaca nema veruj te nam.
    Dr Stokic je retko loš kolega,ali odradila je sta treba. Eto jasno Vam je koliko se krade u KCV kroz javne nabavke i kakav se kadar postavlja.Napustili su nas najbolji dr i otisli u privatne prakse ili u inostranstvo.Nema vise ni dobrih profesora na fakultetu jer su dali otkaze u KC pa automatski gube i katedre sto je dokaz da im vise ni do para nije a ni do zvanja,ljudi uzas, ove danasnje generacije nece imati pojma. TUGA VELIKA TUGA
  • Rile

    09.12.2021 08:25
    Faliće one maske i kapice sa swarovski kristalima. Tuga beskrajna.
  • Običan građanin

    09.12.2021 07:59
    Ne znam dr Turkulov i ne želim da doprinosim hajci protiv nje.
    A za ova dva igrača-
    Vrana vrani oči ne vadi! Ovi igrači su toliko dugo u igri i toliko su ogrezli da ne treba nasedati na iznenadnu borbu za pravdu. Kada imaju problema- oni i njihov šef (on je to i sam rekao za ministra vojnog!) to rešavaju tiho, sami, unutar stranke. Oni ne mare za državu, državne organe, vladavinu prava, građenje sistema!
    Ovo je samo skretanje pažnje.
    Vidimo se neke druge subote, idemo do kraja!
  • Sini

    09.12.2021 07:50
    Zaigrala se....
    Pekmeza jedna.....
  • MC

    09.12.2021 07:41
    Stokić od 3000 zaposlenih u KCV ima podršku njih 30. Vidi se na +/-.
    Eto, tolika joj je podrška. I njoj i Gojkoviću.
  • Odgovor

    09.12.2021 06:48
    Editu su postavili Gojkovic i Mirovic. Ako procitate sta se pisalo ovih dana to je jasno. Gojkovic i Mirovic su inace jako bliski prijatelji. E,sad, dobro je pitanje sta ce biti sa njim? A i ciji je novi direktor, verovatno Vucevicev.
  • Branislav

    09.12.2021 01:23
    @DULE
    Podrška za svaku reč napisanu o dr. Trkulov. Predivna žena, lekar, profesionalac. O požrtvovanosti da ne govorima, spremna svima da pomogne. U aprilu su kroz bolnicu prošli moji roditelji, par nedelja posle njih i ja. Ne postoji reč kojima se može opisati ta žena. Kažite gde i kada da se okupimo u znak podrške ovoj divnoj ženi.

    Molim redakciju da je ne uvlače u ovu priču, kada je očigledno da je kolateralna šteta. Da su pametni da nju postave za direktorku, KCV bi progledao.
  • Novosadjanin

    09.12.2021 00:52
    @insajderka
    Bravo za komentar. Prava pitanja. Neka sada Pokrajinska vlada da odgovore na ta pitanja. Koliko je kostala svaka nabavka pojedinacno. Koje su firme? Jedinične cene? To da odgivori Mirovic koji se poziva na zakon. A ne da baca prasinu u oci. Da vidimo kako su dodeljivani poslovi po kojim procedurama. On je nervozan jer mu je izmaknut veliki kolač. Bas ga briga za pacijente.
  • Darko

    09.12.2021 00:17
    Kome nije jasno
    Šta vam nije jasno?!Ako na infektivnoj nije bila odvojena kovid zona,to je katastrofa. Na infektivno odeljenje stavljaju bolesnike koji su oboleli od raznih bolesti,često i ne znajući šta je u pitanju.Ljude sa već oslabljenim imunitetom.Da li treba više od toga ?
    Samo glup ne shvata kolika je to opasnost po druge pacijente,ako je sve ovo istina.Ako nisu samo političke igre u pitanju..ali ako je istina,onda su to debele optužbe i odgovornosti svih koji su u ovome imali udela .
  • JA

    08.12.2021 23:59
    Mirovic je veliki protivnik autonomije Vojvodine.
    Ali kad je u pitanju njegova autonomija da određuje i bude na vlasti tu već se stavi prst na čelo.
  • Ja

    08.12.2021 22:46
    Pitanje
    Zanima me informacija ako se zna ko je ciji ? Koliko sam shvatio i teksta Gojković je postavio tu dr Editu
    Mirović ?
    Vučević ?
    Ciji je od njih dvojice izbor Gojković ?
    Dok nisu izabrali novog direktora da se kladim na pobednika. Sta cu. Volim prognozirati. Pa da idem onda na veci ulog. Dal ostaje ili se menja PM zdravstva.
  • Niko

    08.12.2021 22:10
    SNS upravljanje
    Na Infektivnoj su nezakonitosti odavno poznate i prijavljivane.
  • Dule

    08.12.2021 22:01
    Prestanite da uplićete ime dr Turkulov u bilo kakve struje i političke igre!
    Beskrajna je lista pacijenata kojima je ona nesebično pomogla, a mnogima u ovih godinu i po dana i živote spasila bez obzira na to ko su i šta su! Hoćete da se skupimo pred vašom redakcijom, da vam pokažemo ko su VIP? Ova država neprekidno ponižava lekare, ostao nam je toliko mali broj kvalitetnih, a sad ste i vi, mediji, počeli da kinjite takve svojim tekstovima baziranim na rekla-kazala. Hoćete li se javno izviniti kad se utvrdi zašto su dr Turkulov, nestranačku ličnost, prepožrtvovanog lekara koji nije imao predaha, Gojković i Stokićka pokušavali da sklone u više navrata? Hoće li vas biti sramota? Svi ostali imaju putera na glavi, ali ona ne i ne mešajte je sa ostalima.
  • Insajderka

    08.12.2021 21:46
    Hajde malo da se bavite svojim poslom. Imam neke predloge:
    - Zašto se na Infektivnoj ne može lečiti korona, a mogu se vršiti pregledi?
    - Ko je to odlučio tako nelogično i čime se rukovodio? Da nije ličnim animozitetima?
    - Zašto dr Turkulov nije na čelu MIšeluka kad je najiskusnija i najbolja bila u lečenju kovida u tri talasa? Zašto Mišeluk vodi laborant?
    - Zašto uopšte nije na Mišeluku tako dragocena doktorka? Ko joj to nije dao?
    - Zašto je posle odlikovanja Crkve (potpuno zasluženog) odjednom 'otkriven' skandal - na Infektivnoj se leči korona? Pazi čuda neviđenog, na Infektivnoj!
    - Koliko je koštala razno-razna oprema, koliko razna renoviranja, opremanja i ko je tu muljao? Da nisu oni koje zovete 'jedna struja'? Da se ne bore zato tako grčevito i skreću pažnju na gluposti, blateći jednu sjajnu doktorku?
    Eto, radite malo istraživački posao, to je dobro za medije koji imaju integritet. A pitajte koga hoćete, sve su ovo prava i važna pitanja.
  • Zamajavanje

    08.12.2021 21:45
    Doktor
    Stokicka je sramota za KVC,
  • Vinko

    08.12.2021 21:38
    Treci kvarnjak
    Vucevic je vec stasao i mislim da se on i ne zalece u sukob sa Mirovicem jer video je da ga ovaj ne ugrozava i nema ambicije koje njega koce. Vise tu ubacuje zlu krv i potpiruje Vucevica na sukob Zobenica.
  • Aleks

    08.12.2021 21:27
    Po svemu sudeći, samo članovi vladajuće stranke mogu biti direktori i načelnici. Glavna sestra pored toga što je član, još i 30 sigurnih glasova da skupi. Velika sramota....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna